TONISTA SANOTTUA

TONISTA SANOTTUA
TONISTA SANOTTUA

Tonista sanottua

press to zoom

"Olen tuntenut Tonin ja hänen yrityksensä Forsportin vuosia. Olen käyttänyt Forsportin palveluja mm. pyörähuollossa. En ole saanut koskaan huonoa palvelua, päinvastoin. Tonin asenne on aina ollut huippuluokkaa kun jotain on tullut kysyttyä nopeallakin aikataululla. Olen itse kolmatta vuotta Team Rynkeby - God Morgon -toiminnassa mukana. Olen sitäkin kautta ollut Tonin kanssa tekemissä ja aina kaikki on onnistunut nopeasti. Tonista huokuu energia ja auttamisen halu."

- Mika Murole, Team Rynkeby - God Morgon, kapteeni -

 

"Tunnen Tonin pitkältä ajalta urheilun, erityisesti jääkiekon, kautta sekä yrittäjänä. Toni on aktiivinen ja hänellä on aitoa halua kehittää asioita. Tonin tekemisessä näkyy sitoutuminen ja into tehdä asioita oikein, hyvässä hengessä. Nuoret ovat hänelle tärkeitä, kaikessa toiminnassa! Yrittäjänä arvostan Tonin nopeaa kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja Tonin rohkeutta tarttua mahdollisuuksiin. Hyvä TonI!"

- Erkko Salama, Rakennus Salama oy -

"Olen tehnyt yhteistyötä Tonin kanssa yli kahdenkymmenen vuoden ajan niin urheilussa, kuin liike-elämässä ja kaveriporukassa. Hyvä yhteistyö syntyy mielestäni eri osa alueista, kuten luottamus, kunnioitus; niitä ei osteta tai löydetä, vaan ne ansaitaan. Päivittäinen yhteistyö, pienet ja suuret asiat luovat perustan, sitä on hoidettava ja on luotava sen jatkuvuus.

 

Toni on hyvä malliesimerkki, miten yhteistyöstä saadaan voimaa. Hän on mies, joka on ansainnut luottamuksen ja suuren kunnioituksen, niin urheiluelämässä, yrittäjänä, luottamustehtävissä ja kaverina tekemällä asiat oikein. Aika yksinkertainen asia, kun pitää katseen pallossa, eikä höntsäile. Hyvien ihmisten kanssa on mukava tehdä yhteistyötä!”

- Vesa Uuttu Yrittäjä, Laivanrakentaja -

"Koko perheemme pyöräilee paljon ja ympäri vuoden, niin arkena kuin vapaa-ajallakin. Olemmekin Tonin vakioasiakkaita jo vuosien takaa. Tonin joustavuus, ryhdikkäällä tavalla nöyrä palveluasenne ja loistavat neuvottelutaidot ovat tehneet minuun vaikutuksen. Uskon, että näillä avuilla Toni onnistuu yhteistyössään kenen kanssa tahansa!"

- Tuuli Salospohja, Helsingin kaupungin liikuntapalvelupäällikkö -

"Olen tuntenut Tonin lähes 30 vuotta ja olen aina pitänyt häntä loistotyyppinä, välittävänä ja mukavana. Erityisesti arvostan hänessä sitä tapaa, millä hän kohtelee ja puhuu meidän lapsista ja nuorista. Hän ymmärtää heitä sekä kehuu ja kannustaa. Toni ymmärtää ennaltaehkäisyn ja hyvinvoinnin lisäämisen tärkeyden päätöksenteossa, joten hän kehittäää määrätietoisesti aina liikunta- ja vapaa-ajan tiloja ja -paikkoja. Tämä Tonin määrätietoisuus näkyy tuloksena ympärillämme. 

Olen tehnyt Tonin kanssa yhteistyötä työskennellessäni erilaisissa laspsiin ja nuoriin sekä liikuntaan liittyvissä vapaaehtoistöissä. Yhteistyö on ollut Tonin kanssa helppoa, koska hän ymmärtää vapaaehtoistyön merkityksen nyky-yhteiskunnassa ja innostuu aina lasten ja nuorten asioista. Hän haluaa kantaa oman kortensa kekoon hyvien asioiden puolesta. 

Uskon, että Toni lunastaa paikkansa eduskunnassa ja vie omalla persoonallaan palan Naantalin aurinkoa Arkadianmäelle. Toivon Tonille menestystä ja tsemppiä tuleviin vaaleihin."

- Kirsi Viro, Naantali -

"Olen tuntenut Toni Forsblomin jo pitkään, mutta vasta lähdettyäni mukaan kunnallispolitiikkaan keväällä 2017 olen saanut olla Tonin kanssa enemmän tekemisissä.
Hän on hyvin yhteistyökykyinen, ennakkoluuloton, kannustava ja huomaavainen kaveri. Kaikki ominaisuuksia, joita tarvitaan niin bisneksessä kuin politiikassa. Vapaa-aikalautakunnan entisenä puheenjohtajana ja liikunta-asioiden tuntijana sekä nykyisenä valtuuston puheenjohtajana Toni on antanut arvovaltaista ja osaavaa tukea liikunnan ja nuorison asioita Naantalissa edelleen kehitettäessä.


"Kokoomuksella on tulevissa eduskuntavaaleissa ehdolla myös kaikki istuvat kansanedustajat; Orpo, Virolainen, Kanerva ja Siren. Näiden ohittaminen on todella haastava tehtävä, mutta Toni on liikkeellä tosissaan ja koko sydämellään. Toni tulee yllättämään - onnea matkaan!"
- Arto Sinkkonen, liikuntaneuvos, Naantali -

"Tonin kanssa on keskusteltu useasti messujen ja tapahtumien tuomasta hyödystä Naantalin imagolle. Tonilta löytyy aitoa kiinnostusta ja ymmärrystä siitä, miten kaupunki ja tapahtumat vahvistavat toisiaan. Yhteistyössä näen tärkeimpänä sen, että kumppanin sanaan pystyy luottamaan ja Tonin sanaan luotan 100 prosenttisesti. Toni on myös yrittäjänä ollut mukana rakentamassa Naantalin Venemessujen ohjelmaa. Muutamia vuosia sitten järjestimme Forsportin kanssa Naantalin Venemessuilla SUP-lautakisan, jonka lisäksi yleisöllä oli mahdollisuus testata lautoja ennen ostopäätöstä!"

- Tuomas Levanto, toimitusjohtaja, Naantalin venemessut -

"Olen tehnyt yhteistyötä liikunnan saralla Tonin kanssa reilut 20 vuotta. Toni on reilu, rehti, aito ja luotettava yhteistyökumppani. Arvostan suurella sydämellä yhteistyötämme - on ilo ja kunnia olla mukana Tonin tiimissä"
 - Liikuntakaveri Pia Teissala, Naantali -

"Toni on rehti ja rehellinen tyyppi. Toni on suoraselkäinen mies, joka harkitsee tarkasti sanansa. Mies joka ajaa heikompienkin asioita. Go Toni!"

- Muhis Azizi, Turku -

 

"Kiitos Toni, on kivaa tehdä yhteistyötä paikallisen rehellisen yrittäjän kanssa! Pidät paikallisten puolta ja myös huolta. Hieno asenne"

- Veli-Matti Kyrölä, Naantali -

" Kunnallispolitiikassa itselleni on tärkeää rakentava ja avoin puoluerajat ylittävä yhteistyö. Olen huomannut Tonin toimivan samojen periaatteiden mukaisesti, ja hänen kanssaan on ollut ilo työskennellä yhdessä kuntalaisten hyväksi."

- Jasper Wilenius, Naantalin kaupunginvaltuutettu Vihreät, kaupungin hallituksen jäsen -