HYVINVOINTI ON SE JUTTU

HYVINVOINTI ON SE JUTTU
HYVINVOINTI ON SE JUTTU

Urheilija Toni

press to zoom

”Liikunta on ollut aina tärkeä osa elämääni. Olen harrastanut urheilua enemmän ja vähemmän tosissani koko ikäni. Nykyään liikunta on edellytys sille, että jaksan töissä ja luottamustehtävissä. Lisäksi yritän innostaa muita liikkumaan”.

”Lähiliikuntapaikat ovat kustannustehokas tapa saada ihmiset liikkumaan. Kun nämä paikat suunnitellaan alusta alkaen yhdessä käyttäjien kanssa, myös käyttöaste on korkea. Kansanedustajana haluan edistää etenkin lähiliikuntapaikkojen rakentamista”.

”Lasten ja nuorten liikunnan suurin ongelma on tällä hetkellä se, että osa lapsista harrastaa liikaa ja osa ei lainkaan. Liikkumattomuus johtuu osittain vanhempien taloudellisesta tilanteesta. Yhdessä pitää luoda toimintamalleja, joilla varmistetaan kaikkien lasten liikuntamahdollisuudet. Yhtä tärkeää on myös luoda matalankynnyksen harrasteryhmiä, joissa tavoitteena ei ole kilpailu, vaan hauska pelailu”.

”Miten tähän asiaan sitten voisin vaikuttaa valtakunnan tasolla? Urheilun ja liikunnan tukirahojen suuntaamisella voidaan vaikuttaa paljonkin siihen, millaista toimintaa Suomen urheiluseuroissa on mahdollista toteuttaa. Valtion tulisi suunnata tukirahoja etenkin harrastetoiminnan lisäämiseen”.

Haluatko lähteä kanssani lenkille tai pelaamaan? Kokoa peli- tai lenkkiporukka ja ota yhteyttä. Liikunnan parissa voidaan jutella näistä asioista lisää."